Проверка на резервация
За нас
Документи
Условия
GDPR
Контакти

Информация

Оценка 4.5 от 2 гласа
Уважаеми клиенти,

Поради създалата се ситуация около пандемията на COVID-19 и във връзка с решението на Народното събрание от 13.03.2020 г. за обявяване на извънредно положение, в съответствие с препоръките на Националния оперативен щаб и с указанието на Министерство на здравеопазването и съгласно Заповед на министъра на туризма Николина Ангелкова № Т –РД-16-76/17.03.2020г за преустановяване на организираните туристически пътувания до 13 април 2020 г., включително Ви уведомяваме, че:

1. Предстоящи резервации за пътувания в упоменатия срок , ще бъдат АНУЛИРАНИ за изпълнение. Съответната форсмажорна ситуация обезсилва търговските договори и не би ни позволила да получим обратно от доставчици и партньори вече депозираните суми.
С платените депозити към нас за планирани, но отменени пътувания, ще процедираме по един от следните начини, избран от Потребителя:

  • да приеме последващо предложение на ТУРОПЕРАТОРА за туристически пакет за алтернативна дата за пътуване в срок до 31.12.2021г.
  • да ползва ваучер на стойност вече платената сума за анулирания туристически пакет в рамките на 1 година от споразумението.

След като ПОТРЕБИТЕЛЯТ уведоми писмено за своя избор, ще бъде сключен АНЕКС към договора за туристическо пътуване, който ще удостовери избора.

2. В случай, че при нас постъпи анулация на резервация за пътуване към държави, които не са в извънредно положение, не са със затворени граници, не са с отменени за изпълнение полети или са за бъдещ период, извън фиксирания за „извънредно положение“, АНУЛАЦИЯТА ще бъде разглеждана по смисъла и съгласно сключения договор за туристическо пътуване и неговите срокове за анулация и неустойки.

С уважение,
Уондър Травел ЕООД